Doğanay Oğuz'dan Kafa Yapısı İle İlgili Dalga Geçilmesine Yanıt! Ne Dedi?

TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TikTok fenomeni Doğanay Oğuz, Efecin'e yaptığı açıklama ile gündeme damga vurdu. 

 

Haber: Efecin

 

TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TikTok fenomeni Doğanay Oğuz, Efecin'e yaptığı açıklama ile gündeme damga vurdu. Tiktok'un ilk fenomenlerinden olan Doğanay Oğuz gündemde kalmaya devam ediyor. Geçen aylarda Efecin'le Dobra Dobra programına konuk olan Doğanay Oğuz giyimi ve  tarzıyla çok konuşulmuştu. Programda gençlere öğüt veren Doğanay Oğuz linçlerin odağı haline gelmişti. Kafa yapısıyla dalga geçilmesi hakkında konuşan Oğuz "çok kırılıyorum " ifadelerini kullandı. 

 

doganay oguz kafa yapisi ile dalga gecilmesine yanit verdi cok kiriliyorum

 

Doğanay Oğuz kimdir?

 

Doğanay Oğuz kimdir? TikTok'ta @deliyiz.46 ismi ile tanınan Doğanay Oğuz'un, 5.4 milyon takipçisi bulunmaktadır. 2001 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Doğanay Oğuz, ilk olarak Adana, Diyarbakır, İstanbul ve Ankara gibi illerine en tehlikeli sokaklarını gezerek takipçileri için videolar hazırlamıştır. Doğanay Oğuz İstanbul'da yaşamaktadır. Boyu 1.70 olan Doğanay Oğuz 60 kilodur, Al Oje ile sevgili olduğunu açıklamıştır, bir de ortak video yayınlanmışlardır. Sosyal medya platformu Instagram'da @doganay.oguz ismiyle yer alan genç sosyal medya fenomenin 231 bin takipçisi bulunmaktadır.