Donald Trump'un Taraftarlarını Selamlarken Elindeki Kırmızı Lekeler Dikkat Çekti! Kırmızı Lekeler Ne?

ABD eski BaÅŸkanı Donald Trump, ÇarÅŸamba günü New York’taki mahkemeye geliÅŸinde bir kez daha dikkatleri üzerinde topladı. Ama bu kez açıklamalarıyla deÄŸil, taraftarlarını selamlarken saÄŸ elinin avuç içindeki kırmızı lekelerle. Lekelerle ilgili spekülasyonlar sosyal medyayı salladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Siyasi analizce Tim Miller, “Trump erken aÅŸamada bir cüzzama yakalanmış olabilir mi?” diye bombayı patlattı. Bu iddia gerçekçi bulunmadı. Ama aralarında saÄŸlıkçıların da bulunduÄŸu bir grup ise frengi hastalığı ihtimalini ortaya attılar. Yine sosyal medyada Doktor Jonathan Reiner, daha makul bir açıklama getirmeye çalıştı: “Trump düÅŸmüÅŸ olabilir.” Çünkü Salı gecesi düzenlediÄŸi mitingte Trump’un söz konusu eli ve avuç içi son derece normal görünüyordu.

 

Reiner, “77 yaşındaki bir insanın düÅŸmesi pek de anormal deÄŸil. Kampanya ekibi o kırmızı lekelerle ilgili bir açıklama yapmalı” diye konuÅŸtu. Ancak Trump’ın kampanya ekibinin sözcülerinden biri, bu konudaki soruları yanıtsız bıraktı.

 

New York’un ünlü cilt uzmanlarından Doktor Joshua Zeichner ÅŸu deÄŸerlendirmeyi yaptı: “Ellerde kabarcıkların veya tahriÅŸlerin ortaya çıkması bir çok nedene baÄŸlanabilir. Ä°ltihaplı enfeksiyondan dış etkenlere kadar… Ama en yaygın neden ellerin çok yıkanmasından ötürü kuruması olabilir. “

 

Trump’ın mikroplardan ve diÄŸer bakterlerden ödü koptuÄŸu için bu teorinin doÄŸru olması ihtimali yüksek. Yani, Donald Trump’ın elindeki lekeler egzama belirtisi. Doktor Zeichner diÄŸer olasılıkları da gözardı etmiyor: Golf sopasının sürtmesinden de olabilir Hatta, ele yeÅŸil limon suyunun sıçraması bile bu kabarıklıklara yol açabilir.”