Dudak Dolgusunda Kullanılan En İyi Marka Hangileridir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de dudaktır. Güzelliğe önem veren kadınlar dudak dolgusu yaptırıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği dudak dolgusu sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nasıl uygulanır? En iyi marrkalar hangilerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

En iyi dudak dolgusu hangisi sorusunu estetik dudaklara sahip olmak isteyen herkes merak etmektedir. En iyi dudak dolgusu hangisi doğal görünümlü sonuçlar için markalara göre ele alınabilir. Uzman görüşlerini de dinleyerek size en uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

 

En güvenilir dolgu markaları nelerdir?

 

Juvederm, Teosyal markaları dudak dolgunlaştırma uygulamalarında en güvenilir seçenekler arasındadır. Hyaluronik asit dolgu için doğal görüntü veren bu dolgu markalarını değerlendirerek avantajlı bir sonuç alabilirsiniz.

 

Dolgu işlemlerini her yer yapar mı?

 

Dolgu işlemlerinde önemli olan doğru bir uygulama yapılmasıdır. Gelişigüzel olarak her yere estetik dudak dolgusu işlemi yapılmamalıdır. Uygulayacak kişinin uzmanlığı olmalı ve FDA onaylı hyalüronik asit dolgu markaları kullanılmalıdır.

 

Dudak dolgunlaştırma ne zamana kadar etkisini sürdürüyor?

 

Dudak dolgunlaştırma uygulaması 12 aya kadar etkisini göstermektedir. Fiziksel etkenler, yaş gibi kriterlere göre en az 6 ay etkisini sürdürmektedir. Hyalüronik asit dolgu erise de eski haline göre daha dolgun dudaklar oluşmaktadır.

 

Dudak dolgunlaştırma yan etkileri nelerdir?

 

Dudak dolgusunun yan etkileri işlem ardından oluşan ufak çaplı kızarıklıklar ve morluklardır. Birkaç gün içerisinde bu sorunlar yok olacaktır. Uygulanan madde olan hyalüronik asit ise bir yan etki yapmamaktadır.

 

Dolgunlaştırma ardından dudak teması ne kadar süre sonra olmalıdır?

 

En az 2 saat sıcak ve soğuk bir şey tüketilmemesi, 2 gün boyunca da dudakla başka birinin temas etmemesi gerekir. İşlem ardından hassasiyetlere önem verilmediğinde çeşitli sorunlar yaşanabilmektedir.

 

Dudak dolgusu nasıl uygulanır?

 

Dudak dolgusu yapılırken en ideal dudak şekli belirlenerek uygulamaya başlanmaktadır. Dudakların nasıl olacağı hem uzman hem de yaptıran kişinin kendisiyle alakalıdır. Dudak üzerine temizleyici işlem yapıldıktan sonra lokal anestezi uygulanır. Enjeksiyon yapılırken dudak dolgusunun vereceği şekil de netleştirilmektedir. En iyi dudak dolgusu hangisi sorusu uygulamayla da alakalıdır. 

 


Etiketler: