Dünyanın En Seksi Atleti 6 Sıfırlı Bir Teklifi Reddettiğini Açıkladı!

25 yaşındaki Alman atlet Alica Schmidt, para için her şeyi yapacak biri değil. “Dünyanın en seksi atleti” olarak gösterilen genç sporcu , ayda 700 Euro maaş almasına rağmen, 6 sıfırlı bir sözleşme teklifini reddetti. Alica hayatını milyonlarca takipçisinin olduğu sosyal medya hesapları sayesinde kazanıyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Alica Schmidt, sosyal medyada en çok izlenen sporcular arasında sayılıyor. Instagram’da 4,9 milyon, Tik Tok’ta 2 milyon takipçisi olan genç kadın bu ilgiyi bir Avustralya dergisi tarafından “Dünyanın en seksi atleti” ilan edilmesine borçlu.

 

Sportif başarıları o kadar parlak değil. 2017’de Avrupa U20 şampiyonasında 4x400 bayrak yarışında ekip arkadaşlarıyla birlikte gümüş madalya kazandı. 2 yıl sonra İsveç’te yine ekip arkadaşlarıyla ve yine 4x400 yarışında bronz madalyanın sahibi oldu.

 

dunyanin en seksi mankeni 6 haneli bir teklifi reddetti

 

Tik Tok’ta yaptığı açıklamada, sosyal medyadaki takipçileri ve onların sayesinde yaptığı reklam anlaşmalarıyla hayatını kazandığını anlattı, “Spordan para kazanmak mümkün değil. Milli takıma seçilebilirsek ayda 700 Euro alabiliyoruz” dedi.

 

Sosyal medyadaki ününü nasıl paraya çeviriyor? Cevap: Çeşitli markalarla yaptığı reklam anlaşmalarıyla. Örneğin, Hugo Boss markasıyla çalışıyor. Ayrıca çeşitli markaların defilelerine katılıyor. Ancak bu onun para için her şeye “Evet” diyeceği anlamına gelmiyor. Örneğin, adını vermediği çok ünlü bir markanın teklifini reddettiğini açıkladı, “Kabul etseydim, 6 sıfırlı bir çek alacaktım. Ama içime sinmedi” dedi.