Duygu Hatiboğlu Ada Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Duygu Hatiboğlu Ada kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Duygu Hatiboğlu Ada ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Duygu Hatiboğlu Ada kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Duygu Hatiboğlu Ada kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Duygu Hatiboğlu Ada ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Duygu Hatiboğlu Ada ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Duygu Hatiboğlu Ada kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

duygu hatiboglu ada kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Duygu Hatiboğlu Ada kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Duygu Hatiboğlu Ada kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleriyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Duygu Hatiboğlu Ada dövmeleriyle merak konusu olmuştur. Tarzıyla beğenilen sosyal medya fenomeni Seslendirme Evi kurucusu ve ses mühendisi Volkan Ada ile evlidir. Tam anlamıyla bir sanat tutkunu olan sosyal medya fenomeni Star Wars, 2001 A Space Oddsey, Lors of The Rings filmlerini çok sevmektedir. Sık sık müzikal, konser, bale gösterileri, opera gösterilerine gitmektedir. Müze gezmeyi çok seven sosyal medya fenomeni dünyanın en ünlü müzelerinden sık sık paylaşımlar yapmaktadır. En sevdiği oyuncu Leonardo Di Caprio'dur. Seyahat etmeyi seven sosyal medya fenomeni şimdiye dek İtalya, Avusturya, Fransa, İspanya, Amerika gibi bir çok ülkeye gitmiştir. Tam anlamıyla bir kedisever olan sosyal medya fenomeni hayatı boyunca bir çok kediye bakmıştır. Bol bol kitap okumayı seven sosyal medya fenomeni ayrıca spot tutkusuyla hayranlarından yoğun ilgi görmektedir. Instagram'da duyguhada ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin bu yazı hazırlanırken 68.2K takipçisi bulunmaktadır.