Duygu Köseoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da ve Twitch platformunda yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Köseoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Duygu Köseoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mıdır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

Youtube'da ve Twitch platformunda yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Köseoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Köseoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Duygu Köseoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mıdır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

unlu sosyal medya fenomeni duygu koseoglu kimdir

 

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Köseoğlu kimdir?

 

Youtuber ve streamer Duygu Köseoğlu 1994 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Kandilli Kız Anadolu Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu Duygu Köseoğlu İstanbul doğumludur. Legends of Legends, CS:GO, H1Z1 ve HOTS yayınları yapmaktadır. 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Duygu Köseoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu. Köseoğlu, YouTube ve Twitch programları üzerinden yayın yapıyor. Duygu Köseoğlu, vokal koçu müzisyen Onur Turgut ile evlidir. Instagram'da geniş bir hayran kitlesi bulunan fenomen Duygu Köseoğlu, 3 yıldır menajerliğini yapan ve aynı zamanda sevgilisi olan Onur Turgut ile davalık oldu. Sevgilisi tarafından fiziki ve psikolojik şiddete maruz kalan Köseoğlu, Onur Turgut'un kendisine yaklaşmaması için Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu. Twitch üzerinden yaptığı yayınlarla ünlü olan Duygu Köseoğlu, paylaştığı bir fotoğrafla sosyal medyanın gündemine oturdu.