Fatma Sezişli Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da ürettiği içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Fatma Sezişli ile ilgili bilgiler zaman zaman sosyal medya ve internette kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Fatma Sezişli kimdir? Nerelidir? Nerede yaşamaktadır? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Youtube'da ürettiği içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Fatma Sezişli ile ilgili bilgiler zaman zaman sosyal medya ve internette kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Fatma Sezişli ile ilgili bilgiler zaman zaman sosyal medya ve internette kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Fatma Sezişli kimdir? Nerelidir? Nerede yaşamaktadır? Burcu nedir? Sevgilisi var mıdır? Cevaplar haberimizde.. 

 

unlu sosyal medya fenomeni fatma sezisli kimdir

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Fatma Sezişli kimdir?

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Fatma Sezişli evlidir. 25 yaşında olan ünlü sosyal medya fenomeni Manisa’nın Soma ilçesinde yaşamaktadır. Asıl mesleği Ziraat Mühendisliği’dir fakat 2-3 yıla yakın süredir Youtube’da ve Instagram’da içerik üretmektedir. Instagram hesabı Fatma.sezisli olan ünlü sosyal medya fenomeninin burada yaklaşık 61.2k takipçisi bulunmaktadır. Socialand ajansına bağlı olarak çalışan ünlü sosyal medya fenomeni güzellik, moda ve lifestyle içerikleriyle ilgi çekmektedir.