Duygu Özaslan'ın Karantinada Tek Derdi Elbiselerdeki Alarm! Çaresi Youtube'da!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda karantinada tek derdinin online aldığı ürünlerin alarmlı olarak gelmesi olduğunu söyledi ve çaresini Youtube'da arayacağını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda karantinada tek derdinin online aldığı ürünlerin alarmlı olarak gelmesi olduğunu söyledi ve çaresini Youtube'da arayacağını söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda karantinada tek derdinin online aldığı ürünlerin alarmlı olarak gelmesi olduğunu söyledi ve çaresini Youtube'da arayacağını söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu karantinada tek eksiğim online aldığım şeylerin üstünde alarmıyla gelmesiydi. Ben bir Youtuber olduğum için bunun çaresini de Youtube'da aratacağım" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;