Ebrar Karakurt Pınar Deniz'i Paylaşımıyla Tiye Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Pınar Deniz'in paylaşımını tiye aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Pınar Deniz'in paylaşımını tiye aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Pınar Deniz'in paylaşımını tiye aldı. 

 

Dalgayı yedikten iki saniye sonra ben!

 

Kariyerindeki başarıların yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, son paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Başarılı oyuncu Pınar Deniz'in birkaç gün önce sosyal medya hesabından paylaştığı o fotoğrafı ti'ye alan Karakurt, kısa sürede gündem oldu. Tokyo 2020'nin yıldızlarından 21 yaşındaki Ebrar Karakurt, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından en çok söz ettiren sporcular arasında. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Ebrar Karakurt, bu defa çıktığı tatilden yaptığı deniz paylaşımıyla gündemde. Her hareketiyle çok konuşulan Karakurt, geçtiğimiz dün paylaştığı bir videoyla Pınar Deniz'e gönderme yaptı. Denizde dalga karşısında devrilen 1,96 boyundaki Ebrar Karakurt, o anları Instagram'ın hikaye kısmından paylaştı. Ebrar Karakurt, paylaşımına, "Dalgayı yedikten 2 saniye sonra ben" notunu düştü.

 

İşte o paylaşım;

 

ebrar karakurt pinar deniz i tiye aldi 1

 

ebrar karakurt pinar deniz i tiye aldi 2