Ebrar Karakurt'un Eski Sevgilisi Ünlü Oyuncu Çıktı! İşte O İsim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve cinsel tercihi ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un eski sevgilisi ünlü oyuncu çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve cinsel tercihi ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un eski sevgilisi ünlü oyuncu çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un eski sevgilisi ünlü oyuncu çıktı. 

 

Eski sevgilisi oyuncu çıktı!

 

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, başarılı kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Şu sıralar İtalya'da Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen ünlü ismin eski sevgilisinin kim olduğunu görenler gözlerine inanamadı. İtalya'da Igor Gorgonzola Novara'da sahaya çıkan ve başarılı performansıyla göz dolduran voleybolcu Ebrar Karakurt, yetenekleri dışında özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Ünlü ismin eski sevgilisi de en az kendisi kadar ünlü bir oyuncu çıktı! 12 yaşından beri profesyonel olarak voleybol oynayan Ebrar Karakurt, bu sezon Igor Gorgonzola Novara'da forma terletiyor. Bir süredir İtalya'da yaşayan Ebrar Karakurt, sevgilisi İmge ile verdiği aşk pozlarını sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyordu. Ebrar Karakurt'tan sürpriz bir şekilde ayrılan İmge, TikTok fenomeni Devinsu ile ilişki yaşadıktan sonra o ilişkiyi de bitirerek Instagram fenomeni Buse Plan ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir aşk hayatıyla gündem olmayan Ebrar Karakurt'un ise eski sevgilisinin ünlü bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Meğer Ebrar Karakurt kısa bir dönem de olsa oyuncu İrem Tuncer ile aşk yaşamış. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan 24 yaşındaki oyuncu, daha önce İçimizden Biri dizisinde de boy göstermişti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden de eğitim alan İrem Tuncer, tiyatro oyunlarında da sahne almıştır. İrem Tuncer ve Ebrar Karakurt'un ilişkisi bilindiği üzere oldukça kısa sürmüş.

 

ebrar karakurt un eski sevgilisi oyuncu cikti