Ebrar Karakurt'un Sevgilisi İmge Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ebrar karakurt un sevgilisi imge kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Ne iş yapıyor?

 

Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge kimdir? 17 Ocak 2000 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelen Ebrar Karakurt’un babasının adı İsmail Karakurt’tur. Pasör çaprazı pozisyonunda oynayan Ebrar’ın boyu 1.96’dır. Smaça zıpladığında 3,21 m, bloğa çıktığında ise toplam boyu 3,10 metreye kadar çıkmaktadır. Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge hakkında henüz bir bilgi yok. İkilinin bir süredir küs olduğu ve İmge'nin yurt dışında yaşadığı biliniyor. Voleybola ilk olarak 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü‘nde başlayan Ebrar, VakıfBank Spor Kulübü ile iki yıl üst üste hem gençler kategorisinde hem de yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu yaşadı.

 

A milli takıma davet alan Ebrar, U23 Milli Takımı ile Dünya Şampiyonu olma başarısını elde etti. Aynı zamanda da U18 Milli Takımı ile mücadele ettiği Dünya Şampiyonası’nda “En İyi Smaçör” ödülüne layık görüldü. 2018 senesinde VakıfBank A Takımı‘na yükselen Ebrar, 1 Türkiye Lig Şampiyonluğu ve 1 Kulüpler Dünya Şampiyonluğu kazandı. 2019 yılından 2021 yılının Nisan ayına kadar Türk Hava Yolları forması giyen Ebrar, 29 Nisan 2021 günü İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara‘a transfer oldu. Ebrar Karakurt, 2020 Tokyo Olimpiyatları‘nda son şampiyon Çin’i 3-0 yendiğimiz maçta da sahada yer aldı ve performansı ile göz doldurdu.