Ebru Eren Çakmak Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Eren Çakmak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Ebru Eren Çakmak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mıdır? Evli midir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Eren Çakmak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Eren Çakmak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Ebru Eren Çakmak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mıdır? Evli midir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

unlu sosyal medya fenomeni ebru eren cakmak kimdir

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Eren Çakmak kimdir? 

 

Sosyal medyada kendi hayatı, gezdiği yerleri ve alışverişleri ile tavsiye veren İnfluencer ve YouTuber olan güzel fenomen Ebru Eren Çakmak başarısı ile kısa süre içerisinde geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardı. Güzelliğinin yanı sıra başarıları ile de dikkatleri üzerine çeken Eren 7 Şubat 1995 yılında dünyaya geldi. Yaşamına İstanbul’da devam eden başarılı sosyal medya fenomeni güzel aslen Bosna Herseklidir. Sosyal medya da kendi hayatı ile içerik çeken ve takipçilerine kendince ufak tüyolar, önerilen veren bir YouTuber’dır. 1995 doğumlu genç İnfluencer dans etmeyi sevdiği ve kurslara gittiğini bilinmektedir. Nişanlısı ile yakınlaşmasına da dans kursu neden olmuştur. 2 yıl önce İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslar arası Ticaret ve Finasman bölümünden mezun olmuştur.  Yatırımcılık yapan YouTuber bir sağlık turizmi yapan implant şirketinde halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışmaktadır. Bunun yanı sıra dijital platformlar ile ilgilenmektedir. Uzun zamandır bir diğer merak edilen detay ise başarılı sosyal medya fenomeni isimin özel hayatı oldu. Batuhan Çakmak ile uzun bir zamandır birliktelik yaşayan Eren, geçtiğimiz günlerde uzun birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmaya karar vererek nişanlanmışlardı. 10 yıldır sevgili olan çiftin 2018 yılında isteme ve nişanları olmuştu. 2020 yılında evlenecekken korona yüzünden erteleyen çift bu sene evleneceklerdir. Evlilikleri yakın olan çift 8 Ağustos da evleneceklerini duyurmuşlardı.