Ebru Gündeş İle Yaşar İpek Aşk Mı Yaşıyor? İşte Olay Yaratan İddia!

Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddia edilirken bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddia edilirken bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddia edilirken bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddia edilirken bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Reza Zarrab ile boşandıktan sonra özel hayatında yalnız kalmayı tercih eden Ebru Gündeş’in Yaşar İpek ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasına bir taraftan açıklama geldi. Şarkıcı Yaşar İpek, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Gündeş’le yakın olmadığını belirten İpek, “Söz konusu değil böyle bir şey. Ebru Gündeş’i hayatım boyunca 3-4 kere gördüm, o da sahnede” dedi.

 

ebru gundes ile yasar ipek ask mi yasiyor