Ebru Gündeş'in Yeni Sevgilisi Selin Ciğerci'nin Eski Aşkı Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Kassan Khoshnaw'ın Selin Ciğerci ile bir süre önce aşk yaşadığı ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Kassan Khoshnaw'ın Selin Ciğerci ile bir süre önce aşk yaşadığı ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Kassan Khoshnaw'ın Selin Ciğerci ile bir süre önce aşk yaşadığı ortaya çıktı. 

 

Selin Ciğerci'nin eski aşkı çıktı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Kassan Khoshaw'ın Selin Ciğerci ile bir süre önce aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Selin Ciğerci'nin eski sevgilisi çıktı. Ebru Gündeş 28 yaşındaki Irak'lı genç iş adamı Rassan Khoshnaw'a gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Rassan'ın Selin Ciğerci'nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. 

 

ebru gundes in yeni sevgilisi selin cigerci nin eski sevgilisi cikti