Ebru Polat'ın Çıplak Yatak Pozu Gündeme Oturdu!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve iş insanı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı çıplak yatak pozu paylaşımıyla magazin gündemine oturdu. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve iş insanı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı çıplak yatak pozu paylaşımıyla magazin gündemine oturdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve iş insanı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı çıplak yatak pozu paylaşımıyla magazin gündemine oturdu. 

 

Al Sana Haber programında yorumculuk yapan Ebru Polat yataktan çıplak pozunu paylaştı. Polat, en son 6 milyon TL'lik arabası ile magazin gündemine oturmuştu. Ebru Polat cesur paylaşımları ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Şu Günlerde Al Sana Haber programında yorumcu olarak bulunan Ebru Polat, en son 6 milyon TL'lik arabası ile gündem olmuştu.Yaptığı açıklamalar ile de çok konuşulan Polat, Instagram paylaşımları ile dikkat çekiyor. Polat, bu sefer de yataktan paylaştığı çıplak pozu ile gündemde! Polat, yorumculuğunun yanı sıra asıl mesleği olan şarkıcılık işine de kaldığı yerden devam ediyor. Birçok şehirde konser veren Polat'ın, sahibi olduğu kozmetik markasından günlük 40 bin TL kazandığı iddiası, duyanları şaşkına çevirmişti. Polat'ın Instagram hesabında yaklaşık 2 buçuk milyon takipçisi bulunuyor.

 

İşte Ebru Polat'ın o pozu;

 

ebru polat in ciplak yatak pozu olay oldu