Ebru Şancı'nın Pubg İsyanı Olay Oldu!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden manken Ebru Şancı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin çok fazla pubg oynadığını öne sürerek isyanını Aile ve Çalışma Bakanlığı'na ilginç bir yöntemle aktardı.

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden manken Ebru Şancı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin çok fazla pubg oynadığını öne sürerek isyanını Aile ve Çalışma Bakanlığı'na ilginç bir yöntemle aktardı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Ebru Şancı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin çok fazla pubg oynadığını öne sürerek isyanını Aile ve Çalışma Bakanlığı'na ilginç bir yöntemle aktardı

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşini sandalyaye bantlayan ünlü manken Aile ve Çalışma Bakanlığı'na isyan ederken "Yasaklansın Aile ve Çalışma Bakanlığı, Sen mi büyüksün ben mi? Sende biraz guru varsa çekil Türkiye'den PUBG! Yeter düş kocalarımızın yakasından kumamız oldun! NOT: Bantı da beklemediği anda zart diye çektim ohh!