Ebru Yaşar'ın Burak Bulut İle Yeni Şarkısı 'Kehribar' Rekor Kırdı!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Ebru YaÅŸar'ın Burak Bulut ile yaptığı yeni düeti 'Kehribar' sosyal medyada rekor kırdı. 

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Ebru YaÅŸar'ın Burak Bulut ile yaptığı yeni düeti 'Kehribar' sosyal medyada rekor kırdı. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Ebru YaÅŸar'ın Burak Bulut ile yaptığı yeni düeti 'Kehribar' sosyal medyada rekor kırdı. 

 

ebru yasar in burak bulut ile dueti kehribar ilk gunden rekor kirdi

 

Rekor kırdı!

 

Ebru YaÅŸar, yeni single çalışması olan "Kehribar" adlı ÅŸarkısına Burak Bulut ile düet yaptı. Çok beÄŸenilen ÅŸarkı, tüm müzik listelerinde zirvede yer aldı. 'Kehribar', ilk üç günde rekorlar kırdı. Yaz sezonunu yoÄŸun bir konser temposunda geçiren ünlü sanatçı Ebru YaÅŸar, yeni single çalışması olan "Kehribar" adlı ÅŸarkısına Burak Bulut ile düet yaptı. Ebru YaÅŸar, Burak Bulut ile seslendirdiÄŸi 'Kehribar' adlı ÅŸarkı pazar günü tüm dijital platformlarda yerini alırken kısa sürede izlenme rekorları kırdı. Ebru YaÅŸar ve Burak Bulut’un büyük beÄŸeni toplayan ve müzikseverlerin ilgi gösterdiÄŸi ÅŸarkı tüm dijital platformlarda milyonlarca dinlemeye ulaÅŸarak müzik listelerini altüst etti. Çok beÄŸenilen single, ilk üç günde rekorlar kırdı milyonlara ulaÅŸtı. Åžarkı, tüm müzik listelerinde zirvede yer aldı.