Ece Erken'den Benan Mahmutyazıcıoğlu Hakkında Açıklama!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Beyaz TV'deki görevinden istifa eden ünlü sunucu Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisini karalayan haber yaptırarak onurunu zedediği için hakkında uzaklaştırma kararı aldırırken, Instagram sayfasından Benan Mahmutyazıcıoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Beyaz TV'deki görevinden istifa eden ünlü sunucu Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisini karalayan haber yaptırarak onurunu zedediği için hakkında uzaklaştırma kararı aldırırken, Instagram sayfasından Benan Mahmutyazıcıoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda eski Beşiktaşlı yönetici olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi ortaya çıkınca Beyaz TV'de sunucu olarak görev yaptığı Söylemezsem Olmaz'dan istifa eden ünlü TV yıldızı Ece Erken, hakkındaki karalayıcı haberler devam edince Benan Mahmutyazıcıoğlu hakkında uzaklaştırma kararı aldırırken, kendisi hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Magazin sitelerine gizliden haber yaptırarak değil, yalan beyanlarda bulunmaksızın bugün Şafak bey canlı yayında tüm gerçekleri açıklayarak son noktayı koymuştur, konuşacak bir şey kalmamıştır. Uzaklaştırma kararına rağmen aykırı hareket edenler hakkında ayrıca tekrar suç duyurusunda bulunacağımızı belirtmek isteriz, saygılar." ifadelerini kullanan Erken bu paylaşımıyla takipçilerine bilgi verdi. 

 

İşte Ece Erken'in aldırdığı mahkeme kararı ve paylaşımı;