Ece Erken'den Kavga Açıklaması! Sitem Ettik!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü TV yıldızı Ece Erken, sevgilisi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu ile bir mekanda kavgaya karıştıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaparken, gelen yüksek hesaptan ötürü sitem ettiklerini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü TV yıldızı Ece Erken, sevgilisi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu ile bir mekanda kavgaya karıştıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaparken, gelen yüksek hesaptan ötürü sitem ettiklerini söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü TV yıldızı Ece Erken, sevgilisi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu ile bir mekanda kavgaya karıştıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaparken, gelen yüksek hesaptan ötürü sitem ettiklerini söyledi. 

 

Ece Erken, eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu ile Bodrum'da gittikleri mekanda kavgaya karışmış ve olayın basına yansımasından sonra sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü sunucu, Instagram'dan yaptığı paylaşımda gelen 19 bin 250 bin TL'lik hesaba sitem ettikleri için darp edildiklerini söylemiÅŸti. Kısa sürede gündem olan ve polislerin müdahale ettiÄŸi olayın görüntüleri ortaya çıktı. Videolarda adeta sinir krizine giren müÅŸterilerden biri, karşı taraftaki kiÅŸiye sandalye fırlatıyor.

 

ece erken kavga aciklamasi sitem ettik

 

 

ECE ERKEN: EŞİM ARAYA GİRDİ

 

Gündeme bomba gibi düÅŸen kavga olayının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Ece Erken, 6 kiÅŸi için 19 bin 250 TL hesap ödediklerini ve eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nun "Bu milleti dolandırmak" diyerek sitem ettiÄŸini bunun üzerine de tartışma çıktığını söyledi.

 

"DAVA AÇIYORUZ”

 

Olayı anlatan Erken, "Yanımızdaki arkadaşımız darbedilirken eÅŸim araya girmiÅŸtir. Yani hesap ödememek için deÄŸil ödenen hesaba edilen sitem söz konusu... Zaten gergin olan diÄŸer müÅŸteriler de tepkilerini belli etmiÅŸtir. Yazıldığı gibi bir kaÅŸ-göz patlamadı. Åžikayetçi olduk, dava açıyoruz" dedi.