Ece Erken'den Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayeti İle İlgili İlk Açıklama!

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katledilmesiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katledilmesiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katledilmesiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı.Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

safak mahmutyazicioglu cinayeti ile ilgili ece erken den ilk aciklama

 

Nolur kocamın failleri bulunsun! 

 

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katledilmesi ile ilgili yaptığı ilk açıklamada "Gece konuştuk... 'Restorandayım, Fikret Orman gitti. İki gazeteci ile oturuyoruz' dedi. Ben de tamam bir tanem dedim. 00:15 ile 00:28 arası çevrimiçi olmayınca biraz içerledim. Meğer saldırıya uğramış. Ne olur kocamın failleri bulunsun." ifadelerini kullandı.