Ece Seçkin'den Gülçin Ergül'ün Gökyüzü Çağırdı Aşkı Şarkısı İçin Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Gülçin Ergül'ün geçtiğimiz aylarda kaybettiği nişanlısına yazdığı "Gökyüzü Çağırdı Aşkı" şarkısı için dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Gülçin Ergül'ün geçtiğimiz aylarda kaybettiği nişanlısına yazdığı "Gökyüzü Çağırdı Aşkı" şarkısı için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Gülçin Ergül'ün geçtiğimiz aylarda kaybettiği nişanlısına yazdığı "Gökyüzü Çağırdı Aşkı" şarkısı için dikkat çeken yorumlarda bulundu.  

 

Seni o güzel kalbinden öpüyorum ve seni seviyorum güçlü kızım!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Gülçin Ergül'ün geçtiğimiz aylarda kaybettiği nişanlısına yazdığı "Gökyüzü Çağırdı Aşkı" şarkısı için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gülçin Ergül'ün "Gökyüzü Çağırdı Aşkı" şarkısı için "Seni o güzel kalbinden öpüyorum ve seni seviyorum güçlü kızım! Dediğin gibi...Bazen elimizden sadece bir şarkı yapmak gelir çünkü gökyüzü çağırmıştır aşkı.." ifadelerini kullanan Seçkin sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

ece seckin den gulcin ergul un gokyuzu cagirdi aski sarkisi icin dikkat ceken yorum