Ece Sükan'dan Aşk Açıklaması! Aşka Vakit Ayıramıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Ece Sükan, önceki gün objektiflere yakalanırken, aşk hayatıyla ilgili sorulan sorulara dikkat çeken yanıtlar verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Ece Sükan, önceki gün objektiflere yakalanırken, aşk hayatıyla ilgili sorulan sorulara dikkat çeken yanıtlar verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Ece Sükan, önceki gün objektiflere yakalanırken, aşk hayatıyla ilgili sorulan sorulara dikkat çeken yanıtlar verdi. 

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan Ece Sükan, muhabirlerin, "Aşk hayatınıza zaman ayırabiliyor musunuz?" sorusunu cevapladı. Sükan, "Ayıramıyoruz... Ayıramıyoruz..." diyerek, dert yandı. Manken Ece Sükan, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yoğun tempoda çalıştığını söyleyen Sükan, "Görüştüğümüz birçok proje var. Moda ile alakalı işlerimizde yoğunlukta." dedi.

 

"AŞKA VAKİT AYIRAMIYORUM"

 

Gazetecilerin, "Aşk hayatınıza zaman ayırabiliyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Ece Sükan, "Ayıramıyoruz... Ayıramıyoruz..." ifadelerini kullanarak, dert yandı.

 

"YEMİN EDERİM HABERİM YOK!"

 

Geçtiğimiz günlerde basketbolcu Mustafa Sürmen ile hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili de konuşan Sükan, "Yemin ederim haberim yok. Ben öyle bir haber görmedim." açıklamasını yaptı.

 

DEDİKODULARA İLK YANIT

 

Öte yandan geçtiğimiz aylarda İbrahim Kutluay'ın, Edvina Sponza ile ilişkisini noktaladıktan sonra eski manken Ece Sükan’la tekrar aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

 

Çıkan haberlerin ardından alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Kutluay, "Arkadaşlar yok öyle bir şey." diyerek, söylentileri yalanlamıştı.

 

"ÖYLE BİR ŞEY YOK"

 

Ece Sükan da, "Yok canım öyle bir şey. Hiç öyle bir şey yok. Demet'i de, İbrahim'i de çok eski tanırım. Hiç öyle bir şey yok." demişti.

 

"YASAK AŞK" İDDİASI

 

Üç yıl önce Kutluay ve Sponza birlikteyken, basketbolcu ile Ece Sükan hakkında 'yasak aşk' dedikoduları ortaya çıkmıştı.



Etiketler: