Eda Ece'den Dikkat Çeken Paylaşım! Marka Mı Kuruyor?

Son dönemde hamileliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu Eda Ece sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla takipçilerinde merak uyandırdı. 

 

Geçtiğimiz aylarda hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesaplarından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda, bebeğine kavuşmak için gün sayarken aynı zamanda çalıştığını dile getirdi. Gelen yorum ve beğenilerin ardından ünlü oyuncu açıklamada bulundu. Bir dönemin oldukça popüler dizisi Yasak Elma'da yer alan 'Yıldız' rolüyle  ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı fotoğraf ile dikkatleri üzerine topladı. 

 

5 AYLIK HAMİLE!

 

Oyunculuk kariyerine ara vererek yaklaşık 7 ay önce Basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Eda Ece, görkemli düğünü ve ünlü davetlileri ile sık sık gündeme geliyordu. Şimdilerde 5 aylık hamile olan ünlü oyuncu, bu kez Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile gündeme geldi. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Eda Ece, fotoğrafıyla büyük beğeni toplarken yazdığı açıklama ile takipçilerini merakta bıraktı.

 

“YAKINDA"

 

Sempatik fotoğrafına "Bu hamile neler yapıyor yakında. Takip edin!" yazan ünlü oyuncu, aynı zamanda bir marka adını etiketledi. Dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncunun yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun bir anne bebek markası kurduğu iddia edildi. 

 

eda ece den dikkat ceken paylasim marka mi kuruyor

 

MARKA MI KURUYOR?

 

Yaptığı paylaşım ile sosyal medyadan büyük beğeni alan ünlü oyuncunun fotoğrafına 5 bine yakın yorum geldi. Marka kurup kurmadığına dair soruların da aralarında bulunduğu yorumlarda sosyal medya kullanıcıları aynı zamanda doğum sürecini merak etti. Birçok kişinin doğum tarihini sorması üzerine Eda Ece, açıklama yaptı. Ünlü oyuncu paylaşımının yorumlarına "Herkese çok teşekkürler doğum nisan sonu mayıs başı arkadaşlar daha çok var." notunu düştü. Markaya dair sorulan sorular için ise herhangi bir açıklamada bulunmadı. 



Etiketler: