Eda Ece'den Sokak Hayvanına Şiddet İçin Çok Sert Açıklama! Hepiniz Vicdansızsınız!

Eda Ece Manisa'da sokak köpeğine yapılan zulme ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Manisa'da sokak köpeğine uygulanan şiddet için dikkat çekilen açıklamalar yaptı. Peki Eda Ece Manisa'da sokak köpeğine yapılan zulme ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Eda Ece Manisa'da sokak köpeğine yapılan zulme ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Manisa'da sokak köpeğine uygulanan şiddet için dikkat çekilen açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Manisa'da sokak köpeğine uygulanan şiddet için dikkat çekilen açıklamalar yaptı. Peki Eda Ece Manisa'da sokak köpeğine yapılan zulme ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Hepiniz vicdansızsınız! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Manisa'da sokak köpeğine uygulanan şiddet için dikkat çekilen açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Manisa'da sokak köpeğine uygulanan şiddet için "Hepiniz vicdansızsınız yazık değil mi o hayvancağıza!!!! Böyle şeyleri izleyince kanım çekiliyor hele o arabayı bile isteye köpeğin üstüne süren sürücü gerçekten kafayı yememek ne mümkün sesi çıkmayan hayvanlara ADALET İSTiYORUZ! Yasalar yetersiz, hainler serbest!!!!" ifadelerini kullanan Ece sosyal medyada gündem oldu. 

 

eda ece den manisa da sokak kopegine uygulanan siddet icin sert aciklama

 



Etiketler: