Eda Gürkaynak'tan Olay Açıklama! Herşey Gözüktüğü Gibi Değil!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak, yaptığı açıklamada herşeyin sosyal medyada gözüktüğü gibi toz pembe olmadığını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak, yaptığı açıklamada herşeyin sosyal medyada gözüktüğü gibi toz pembe olmadığını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak, yaptığı açıklamada herşeyin sosyal medyada gözüktüğü gibi toz pembe olmadığını söyledi.  

 

eda gurkaynak tan olay aciklama hersey gorundugu gibi degil

 

Herşey göründüğü gibi değil!

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya gerçek değil etiketi ile kendisiyle ilgili bilinmeyenlerini anlatan Gürkaynak, "New York'ta yaşarken depresyona girip, evden dışarı çıkmadım. Dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden dereceyle mezun olsam da ilk işimde yetersiz hissedip, defalarca tuvalette ağladım." sözlerine de açıklık getirdi. Gürkaynak, "Herkesin yaşadığı şeylerdi. Zaten anlatmaya kalksam bir program yapmamız gerekir. Her şeyin dışarıdan gözüktüğü gibi tozpembe olmadığını belirtmek istemiştim." ifadelerini kullandı.



Etiketler: