Merve Kutlu'dan Elif Yalçın'ın Sert Sözlerine Cevap! Niyet Önemli!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Kutlu, Instagram sayfasından Elif Yalçın'ın Twitter üzerinden kendisi hakkında yaptığı sert açıklamaya yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Kutlu, Instagram sayfasından Elif Yalçın'ın Twitter üzerinden kendisi hakkında yaptığı sert açıklamaya yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Kutlu, Instagram sayfasından Elif Yalçın'ın Twitter üzerinden kendisi hakkında yaptığı sert açıklamaya yanıt verdi.  

 

İlk ve Son açıklamam!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Kutlu, Instagram sayfasından Elif Yalçın'ın Twitter üzerinden kendisi hakkında yaptığı sert açıklamaya yanıt verdi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Elif Yalçın'ın kendisi hakkındaki sert sözlerine yanıt veren Kutlu "Her ne kadar istemesem de buradan ilk ve son defa bu açıklamayı yapmak istiyorum. Dotluk ilişkileri öyle bir anda bitmez arkadaşlar. Bence siz de bu konuda kendi hayatınızdan kolayca pay biçebilirsiniz. Dostlarıma gözüm kapalı destek oldum, olurum da ancak niyet çok önemli." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Merve Kutlu'nun Elif Yalçın'ın sert sözlerine cevabı; 

 

 

merve kutlu dan elif yalcin in kendisi hakkinda sert sozlerine yanit

 

Elif Yalçın Merve Kutlu için ne demişti? 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kutlu'yu vefasızlıkla suçlayan Yalçın, Kutlu için "Şuraya vefasızlar listesi yapsam yazacağım sadece 1 kişi var. O da şu an ona dm atanları engellemekle meşgul :) İnsanda biraz utanma olur. Vefa olur. Acil ameliyata alınmışım bi aramak sormak bi mesaj atmak zor geliyor işte. Kalp kötülüğü budur. Her anına koşarsın ama sen ölsen mezarına bile gelmez." ifadelerini kullanmıştı. 

 

İşte Elif Yalçın'ın Merve Kutlu için yaptığı o açıklama;

 

elif yalcin dan merve kutlu icin sert sozler 2