Elif Yalçın'dan Merve Kutlu İçin Şok Sözler! Vefasızlar Listesinde Tek Kişi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir dönem çok yakın arkadaş olduğu Merve Kutlu ile ilgili sitem dolu sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir dönem çok yakın arkadaş olduğu Merve Kutlu ile ilgili sitem dolu sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir dönem çok yakın arkadaş olduğu Merve Kutlu ile ilgili sitem dolu sözler söyledi. 

 

Vefasızlar listesi yapsam yazacağım bir kişi var!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir dönem çok yakın arkadaş olduğu Merve Kutlu ile ilgili sitem dolu sözler söyledi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kutlu için "Şuraya vefasızlar listesi yapsam yazacağım sadece 1 kişi var. O da şu an ona dm atanları engellemekle meşgul :) İnsanda biraz utanma olur. Vefa olur. Acil ameliyata alınmışım bi aramak sormak bi mesaj atmak zor geliyor işte. Kalp kötülüğü budur. Her anına koşarsın ama sen ölsen mezarına bile gelmez." ifadelerini kullanan Yalçın sosyal medyada gündem oldu. 

 

elif yalcin dan merve kutlu icin olay sozler