Eda Laçinkaya Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Eda Laçinkaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Eda Laçinkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eda Laçinkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Eda Laçinkaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Eda Laçinkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü diyetisyen Eda Laçinkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eda Laçinkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

eda lacinkaya kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Eda Laçinkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Eda Laçinkaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren diyetisyen ve sosyal medya fenomeni Eda Laçinkaya 23 haziran 1999 tarihinde doğmuştur 2022 yılı itibariyle 23 yaşındadır. Yengeç burcudur. Online ve yüzyüze beslenme danışmanlığı veren Laçinkaya aynı zamanda eldabutikcom isimli sitenin sahibidir. Denizhan isminde bir sevgilisi vardır. Denizhan isimli sevgilisinden 21 aralık 2021 tarihinde evlenme teklifi almış ve evet demiştir. Yakında evleneceklerdir. Instagram'da edalacinkaya kullanici ismiyle paylaşımlarına devam eden Laçinkaya'nın bu yazı hazırlanırken 117K takipçisi bulunmaktadır.