Eda Taşpınar İle Çağrı Atakan Aşkına Açıklama! Tapınar Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Çukur dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşadıkları iddialarına yanıt verirken, önemli sözler söyledi.  

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Çukur dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşadıkları iddialarına yanıt verirken, önemli sözler söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Çukur dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşadıkları iddialarına yanıt verirken, önemli sözler söyledi.

 

Eda Taşpınar 'Çukur'da rol olan oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşadığı iddiasına cevap verdi: Doğru, 1.5 aydır beraberiz. İlişkimiz Alaçatı'da başladı. Çok keyifli ve güzel gidiyor. Enerjimiz uyumlu, mutluyuz. Kendisini rol aldığı dizide de izliyor, beğeniyordum.