Edis Görgülü'den Sefo'ya Gösterilen Etek Tepkisi İle İlgili İlginç Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü rapçi Sefo'nun İskoçya'da etekli paylaşım yapması sonrası oluşan tepkilerle ilgili ilginç yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü rapçi Sefo'nun İskoçya'da etekli paylaşım yapması sonrası oluşan tepkilerle ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü rapçi Sefo'nun İskoçya'da etekli paylaşım yapması sonrası oluşan tepkilerle ilgili ilginç yorumlarda bulundu. 

 

Etek giydiği için gerçekten linçlendi mi?

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sefo'nun İskoçya'da kilt (İşkoçya'nın geleneksel eteği) giymesi sonrası tepki çeken ünlü rapçi Sefo ile ilgili "Sefo gerçekten iskoç eteği giydi diye linçlendi mi?" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Ne olmuştu?

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü rapçi İskoçya'dan yaptığı etekli paylaşımlarıyla sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Instagram sayfasından yaptığı etekli paylaşımları sonrası takipçilerinden gelen "Neden kadın gibi etek giyiyorsun" şeklindeki yorumlara cevap vermek için video çeken ünlü rapçi kullandığı ifadelerle sosyal medyada tepkilerin daha da yükselmesine neden oldu. Instagram sayfasının hikaye bölümünden yayınladığı videosunda "Bana diyor ki kadın gibi etek giymişsin. Bakıyorum adama kadın gibi saçını uzatmış. Bu arada istediğin yere kadar uzatabilirsin. Senin kararın senin hayatın. Ama yani benim üzerime geleceksen eğer kadınların yaptığı birşeyi yapmaman gerekiyor. Saçını buraya kadar uzatmaman gerekiyor. Gençlere kötü örnek olmaman gerekiyor. Çocuklar, gençler seni takip ediyor. Saçını buraya kadar uzatmışsın. Bizim erkeklerimize sen ne demek istiyorsun. LGBT üyesi misin?" ifadelerini kullanan Sefo'ya sosyal medyada tepkiler arttı.  

 

Bu kurutma makinesi bu da kudurtma makinesi!

 

Sosyal medyada kendisine gelen tepkilere çektiği bir başka video ile yeniden yanıt veren ünlü rapçi "Fena Şaka" başlığıyla yaptığı paylaşımda önce kurutma makinesini çekerken "Bu kurutma makinesi bu da kudurtma makinesi" ifadelerini kullanarak yaşananları yeniden tiye aldı.  

 

İşte o paylaşım;

 

edis gorgulu den sefo nun linclenmesi ile ilgili ilginc yorum