Edis Görgülü Hande Yener'in Kendisi Hakkındaki Sözlerine Cevap Verdi!

Edis Görgülü Hande Yener'in kendisi için Tarkan'ın yerini aldı sözleri için neler söyledi? Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, Hande Yener'in kendisi için Tarkan'ın yerini aldı sözlerine yanıt verdi. Peki Edis Görgülü Hande Yener'in kendisi için Tarkan'ın yerini aldı sözleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Edis Görgülü Hande Yener'in kendisi için Tarkan'ın yerini aldı sözleri için neler söyledi? Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, Hande Yener'in kendisi için Tarkan'ın yerini aldı sözlerine yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Edis Görgülü, Nişantaşı'nda objektiflere yansırken, Hande Yener'in kendisi için Tarkan'ın yerini aldı sözlerine yanıt verdi. Peki Edis Görgülü Hande Yener'in kendisi için Tarkan'ın yerini aldı sözleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Edis Görgülü Hande Yener'in kendisi için Tarkan'ın yerini aldı sözleri için neler söyledi?

 

Nişantaşı'ndaki bir kafede objektiflere yansıyan Edis, ayaküstü soruları yanıtladı. Meslektaşı Hande Yener’in kendisi için söylediği "Tarkan’ın yerini aldı” şeklindeki sözlerin hatırlatılatılması üzerine polemiğe girmekten kaçındığını belirtti. Ünlü popçu, “Hande’yi severim, bunların hepsi eğlence, bunun içinde başka bir şey katmak istemem. Kimsenin hakkında negatif konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

edis hande yener in tarkan in yerine aldi sozleri icin neler soyledi



Etiketler: