Efecin Furkan Efe Cin'den Çok Konuşulacak Bir Hayat Öyküsü Kitabı! Ölüyorum Anne!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve fenoreporter.com internet sitesi için de özel röportajlara imza atmasıyla tanınan Efecin lakaplı Furkan Efe Cin yeni kitabının müjdesini verdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve fenoreporter.com internet sitesi için de özel röportajlara imza atmasıyla tanınan Efecin lakaplı Furkan Efe Cin yeni kitabının müjdesini verdi. Daha önce Mart ayında Ayvaz Akbacak ile Dream Türk TV’de programa başlayacağını da duyuran ünlü sosyal medya fenomeni ve yazar Furkan Efe Cin (Efecin), yeni kitabının müjdesini hayranlarına verdi.

 

efecin den cok konusulacak bir kitap oluyorum anne

 

Türkiye’nin en çok okunan kitabı olacak!

 

Yaptığı açıklamada iddiasını “Türkiye’nin en çok okunan kitabına imza attım” ifadeleriyle belirten Efecin, “Bu kitapta Rizeli bir Karadeniz kadınının yaşadığı tüm acı gerçekleri yazdım. Bu kitaptaki ana karakter gerçekte benim akrabam! Bu kadın hem yıllarca şiddetle çocuklarından ayırıldı; hem de zulme uğradı. Bu kadın hayatı için savaştı; savaş verdi. Ölüme meydan okudu. Yıllarca bir mağarada yaşadı. Soğukta sırf çocuklarını görmek için, sürünerek, dağları aşıp “Belki duyar" diye 2 dağ öteden Ayşemmmm Hatice’m diye bağırdı ve yaşamını yitirdi! Şimdi bana biri söylesin! Bu kadını bu hale getirenler acımadı mı? Bir anne ya bir anne! Bir kadın neden yıllarca şiddete uğradı? Neden itilip kalkılıp mağarada yaşadı? Bu yaşam öyküsü hepimizi derinden yaralayacak. Hepimiz merak ediyoruz bekleyin.”ifadelerini kullandı.

 

1970’li yıllarda yaşamış olan Fadime halanın acılarla, şiddetle, dramla dolu yaşam öyküsü yayınlanacak kitabın ardından Netflix platformunda film haline getirilecek. Hatta senaryosu bile hazırlanmış durumda.