Ekin Koç Nişantaşı'nda Görüntülendi! Hastaneye Gidiyoruz Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Koç, önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi ve annesiyle görüntülenirken hastaneye gittiklerini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Koç, önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi ve annesiyle görüntülenirken hastaneye gittiklerini söyledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Koç, önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi ve annesiyle görüntülenirken hastaneye gittiklerini söyledi. 

 

Bir süredir Ukraynalı model Irina Lunkova ile aşk yaşayan Ekin Koç, önceki gün sevgilisi ve annesi Şefika Koç ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, "Annemin ufak bir rahatsızlığı oldu, kontrol amaçlı hastaneye gidiyoruz. Biraz acelemiz var kusura bakmayın daha sonra konuşuruz" dedi Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ekin Koç, geçtiğimiz gün Ukraynalı model sevgilisi Irina Lunkova ve annesi Şefika Koç ile birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı.

 

Annesi ve sevgilisiyle birlikte bir mekanda oturan 30 yaşındaki oyuncu, aynı yerde karşılaştığı meslektaşı Nursel Köse ile sohbet ettikten sonra oradan ayrıldı.

 

"ANNEMİM UFAK BİR RAHATSIZLIĞI OLDU"

 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, "Annemin ufak bir rahatsızlığı oldu, kontrol amaçlı hastaneye gidiyoruz. Biraz acelemiz var kusura bakmayın daha sonra konuşuruz" ifadelerini kullandı.



Etiketler: