Ekin Su Cülcüloğlu Peacock'un The Traitors Projesiyle Ekranlara Dönüyor!

İngiltere'de yayınlanan 'Love Island' (Aşk Adası) reality show'unda gösterdiği başarılı performansla ismini dünyaya duyuran ünlü TV yıldızı ve oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu Peacock platformunun 'The Traitors' projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

İngiltere'de yayınlanan 'Love Island' (Aşk Adası) reality show'unda gösterdiği başarılı performansla ismini dünyaya duyuran ünlü TV yıldızı ve oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu Peacock platformunun 'The Traitors ' projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

 

ekin su culculoglu the traitors us projesiyle ekranlara donuyor

 

'The Traitors ' projesiyle ekranlara dönüyor!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 12 Ocak 2024 tarihinde Peacock platformunda gösterime girecek 'The Traitors Us' projesiyle ekranlara döneceğini açıklayan ünlü TV yıldızı ve oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Takipçilerinden çok sayıda 'Hayırlı Olsun' mesajı alan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

'The Traitors' Projesi nedir?

 

Bir kalede düzenlenen yarışmada yarışmacılar ödülü kazanmak için takımlar halinde yarışmak zorundadır. Zorlayacı yarışmalarda takımlarda yer alan yarışmacıların bazıları sadık bazıları ise haindir.