Ekrem İmamoğlu'ndan Kızılay İle İlgili Çarpıcı Açıklama! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay için "Kızılay çok kan kaybetti. Kızılay’ın başındaki şahıs bu görevde olduğu müddetçe kan bağışı sorun olmaya devam edecek. Bu yönetime milletin güveni kalmadı. Ertelenen ameliyatlar, tükenen stoklar büyük sorun! Emin olun, bu yönetim görevden alındığı anda bağışlar hızla artacaktır." ifadelerini kullanan İmamoğlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

ekrem imamoglu ndan kizilay hakkinda carpici aciklama