Ela Rumeysa Cebeci'nin Kırmızı Mini Etekli Haber Sunumu Gündem Oldu! Herkes Onu Konuşuyor!

Tv100 ekranlarından Habertürk'e transfer olan güzel sunucu Ela Rumeysa Cebeci'nin bugünkü yayında tercih ettiği kostüm sosyal medyada gündem oldu. 

 

Tv100 ekranlarından Habertürk'e transfer olan güzel sunucu Ela Rumeysa Cebeci'nin bugünkü yayında tercih ettiği kostüm sosyal medyada gündem oldu. Tv100 ekranlarından Habertürk'e transfer olan güzel sunucu Ela Rumeysa Cebeci'nin bugünkü yayında tercih ettiği kostüm sosyal medyada gündem oldu. 

 

ela rumeysa cebeci nin kirmizi mini etekli haber sunumu gundem oldu

 

Yeniçağ gazetesinin haberine göre, HaberTürk'ün güzel spikeri Ela Rumeysa Cebeci, reyting rekorları kırıyor. Herkesin konuştuğu Cebeci; yayına olan hakimiyeti, haberleri sunuşu, özenli ve bakımlı oluşuyla ekranlarda boy gösteriyor. HaberTürk Tv'nin güzel sunucu Ela Rumeysa Cebeci, "Gün Başlıyor" adlı programını sunmaya devam ediyor. Herkes yayın başladığı andan itibaren, programa hakimiyeti ve sunuşuyla dikkatleri üzerine çeken güzel sunucu Ela Rumeysa Cebeci'yi konuşuyor. Cebeci'nin özenli ve bakımlı oluşu, seçtiği kıyafetlerin uyumu ve ekrana yakışan duruşu sosyal medyanın da gündeminden kaçmıyor. tv100'de Gün Uyanıyor programı ile başarılı bir dönem geçiren Cebeci, yeni yayın döneminde HaberTürk yayınlarında ekranlarda boy gösteriyor. HaberTürk ekranlarında 28 Ağustos tarihinde yayınlanmaya başlayan Cebebi, sabah saatlerinde reyting rekorlarını altüst ediyor. Ela Rumeysa Cebeci bugünkü yayınına da kırmızı bir elbiseyle çıktı ve reyting rekorları kırdı.