Elçin Sangu'dan Cüneyt Özdemir'e Dikkat Çeken Kemal KılıçdaroÄŸlu Yanıtı! Gündem Oldu!

Son dönemde rol aldığı Çöp Adam dizisiyle ekranlara geri dönen ve yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından Cüneyt Özdemir'in Kemal KılıçdaroÄŸlu ile ilgili CumhurbaÅŸkanlığı adaylığı paylaşımında kullandığı ifadelere yanıt verirken çarpıcı cümleler kullandı. 

 

Son dönemde rol aldığı Çöp Adam dizisiyle ekranlara geri dönen ve yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından Cüneyt Özdemir'in Kemal KılıçdaroÄŸlu ile ilgili CumhurbaÅŸkanlığı adaylığı paylaşımında kullandığı ifadelere yanıt verirken çarpıcı cümleler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından Cüneyt Özdemir'in Kemal KılıçdaroÄŸlu ile ilgili CumhurbaÅŸkanlığı adaylığı paylaşımında kullandığı ifadelere yanıt verirken çarpıcı cümleler kullandı. 

 

Küçümsemeye çalışmak da yeni moda oldu herhalde!

 

Twitter sayfasından Cüneyt Özdemir'in Kemal KılıçdaroÄŸlu için kullandığı "Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun ÅŸu an en büyük destekçisi Nihal Bengisu Karaca! Evet, fıkra bu kadar…" ifadelerini yanıt veren ünlü oyuncu Sangu "Yooo biz de gayet destekliyoruz. Küçümsemeye çalışmak da yeni moda oldu herhalde. Oysa bu tarz söylemlerin ne kadar kritik olduÄŸunu siz daha iyi bilirsiniz" ÅŸeklinde konuÅŸurken sosyal medyada kullandığı ifadeler gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

elcin sangu dan cuneyt ozdemir e sok kemal kilicdaroglu yaniti