Elçin Sangu İmaj Yeniledi! Yeni İmajı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu imajını yenilerken, yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü. 

 

Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu imajını yenilerken, yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü. Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu imajını yenilerken, yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü. 

 

Son olarak rol aldığı Çöp Adam dizisi final yapan Elçin Sangu, imajını değiştirerek yıllardır uzun kullandığı saçlarını kısacık kestirdi. Oyuncunun yeni imajı sevenlerini ikiye böldü. Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı ile başrolü paylaştığı Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi final yapan Elçin Sangu imajını değiştirdi. Güzel oyuncu yılladır uzun kullandığı saçlarını kulak hizasına gelecek kadar kısalttırdı.

 

elcin sangu nun yeni imaji sosyal medyayi ikiye boldu

 

BEĞENEN DE VAR BEĞENMEYEN DE

 

Tarzı ve saç rengiyle her daim adından söz ettiren oyuncu, yeni projesine başlamadan önce imaj değiştirdi. Yıllardır saçlarını uzun kullanan ve daha önce şampuan reklamlarında rol alan Sangu, imaj değiştirerek kısacık kestirdi. Oyuncunun yeni imajı sevenlerini ikiye böldü. Bir kısım Sangu'nun yeni imajını çok beğenirken bir kısım da "Eski saçların daha güzeldi" yorumunu yaptı.



Etiketler: