Elçin Sangu'nun Leopar Desenli Yaz Paylaşımı Beğeni Topladı! Keşke Seni Kelimelerle Anlatabilsem!

Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu Instagram sayfasından yaptığı leopar desenli bikini paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. 

 

Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu Instagram sayfasından yaptığı leopar desenli bikini paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu Instagram sayfasından yaptığı leopar desenli bikini paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. 

 

elcin sangu nun bikinili yaz paylasimi gundem oldu

 

Keşke dünyadaki tüm kelimeleri bir araya toplayıp seni onlarda anlatabilseydim!

 

Instagram sayfasından yaptığı leopar desenli yaz paylaşımında güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Elçin Sangu için takipçileri "Keşke dünyadaki tüm kelimeleri bir araya toplayıp seni onlarda anlatabilseydim. Topladım ve tereddüt etmeden sakladım. Pamuk Prensesim seni çok seviyorum", "Sevgili kraliçe, doğallığın ve filtresiz güzelliğinle bizi mutlu etmene bayılıyoruz. Tam bir mutluluk ve rahatlama gülümsemesi hepimizi sarar. Televizyon veya fotoğraf makineleri önündeki ifadeniz, kırmızıyı daha önce hiç olmadığı kadar parlatıyor, çünkü içinizdeki ve etrafınızdaki her şeyin bu şekilde parlamasını yalnızca siz biliyorsunuz.", "Dünyanın en güzeli" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: