Elif Gören'den Sağlık Durumu İle İlgili Bir Açıklama Daha!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yarışmacısı Elif Gören, yarışmaya sağlık sorunlarından dolayı veda etmesinin ardından Twitter sayfasından bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama daha yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yarışmacısı Elif Gören, yarışmaya sağlık sorunlarından dolayı veda etmesinin ardından Twitter sayfasından bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama daha yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam eden ünlü Survivor yarışmacısı Elif Gören, yarışmaya sağlık sorunlarından dolayı veda etmesinin ardından Twitter sayfasından bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.

 

Sağlığım daha iyiye gidiyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yarışmacısı Elif Gören, yarışmaya sağlık sorunlarından dolayı veda etmesinin ardından Twitter sayfasından bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama daha yaptı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Herkese günaydın  sağlığım daha iyiye gidiyor daha da iyi olucam. Karşılıksız sevginiz, iyi niyetiniz, destekleriniz ve Kalbinizden dökülen her cümleye sonsuz teşekkürler. Ayrıca @bkaracakayaaa #BatuhanKaracakaya ailesine de çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanan Gören sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

elif goren saglik durumu konusunda aciklama yapti