Elif ÅžadoÄŸlu'ndan Survivor 2022 All Star'da Evrim, Seda Ve Hikmet Ä°çin Olay Sözler! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Elif ÅžadoÄŸlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da Evrim Keklik, Seda Ocak ve Hikmet TuÄŸsuz için söylediÄŸi sözlerle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Elif ÅžadoÄŸlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da Evrim Keklik, Seda Ocak ve Hikmet TuÄŸsuz için söylediÄŸi sözlerle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı Elif ÅžadoÄŸlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da Evrim Keklik, Seda Ocak ve Hikmet TuÄŸsuz için söylediÄŸi sözlerle gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı Elif ÅžadoÄŸlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da Evrim Keklik, Seda Ocak ve Hikmet TuÄŸsuz için söylediÄŸi sözlerle gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim, Seda ve Hikmet için "Hikmet, Seda, Evrim elenirse takımlar arası tek bir tartışma göremeyiz. Survivor huzurevi olur bir anda" ifadelerini kullanan ünlü TV yıldızı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

elif sadoglu ndan evrim, seda ve hikmet icin olay sozler