Elif Yalçın'dan Pınar Gültekin'in Katili İçin Verilen Haksız Tahrik İndirimine Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'ya verilen 24 yıllık ceza ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'ya verilen 24 yıllık ceza ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'ya verilen 24 yıllık ceza ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'ya verilen 24 yıllık ceza ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Katili savunan benim için potansiyel katildir. Ama’lı cümleleriniz ve ithamlarınız doğru olsa ‘bile’ bir genç kız canice,yakılarak,parçalanarak, beton dökülerek öldürüldü. Siz de bu katili savundunuz" ifadelerini kullanan Yalçın sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

elif yalcin dan dikkat ceken pinar gultekin yorumu