Elif Yılmaz'dan Dikkat Çeken Azra Gülendam Haytaoğlu Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sunucu Elif Yılmaz, Antalya'da 21 yaşındaki Gazetecilik öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice öldürülmesinin ardından yaptığı Instagram paylaşımında İstanbul'a ilk geldiğinde kendisinin de bir emlakçı tarafından taciz edildiğini itiraf etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sunucu Elif Yılmaz, Antalya'da 21 yaşındaki Gazetecilik öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice öldürülmesinin ardından yaptığı Instagram paylaşımında İstanbul'a ilk geldiğinde kendisinin de bir emlakçı tarafından taciz edildiğini itiraf etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran nlü sunucu Elif Yılmaz, Antalya'da 21 yaşındaki Gazetecilik öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice öldürülmesinin ardından yaptığı Instagram paylaşımında İstanbul'a ilk geldiğinde kendisinin de bir emlakçı tarafından taciz edildiğini itiraf etti.

elif yilmaz dan taciz itirafi sosyal medyada olay oldu

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "İstanbul'a ilk taşındığımda bir emlakçıyla görüşüp ev kiralamak istemiştim ve 2016 senesinde Halkalı civarında bir emlak ofisine uğrayıp bir çalışan geçici süreliğine bir evi kiralayabileceğimi söylemişti. Öğrenci geçmişiyle mantıklı gelmişti. ve evde kaldığım ilk gece arkamı döndüğümde eve zorla girip beni taciz etmişti." ifadelerini kullanan ünlü sunucu büyük bir itirafta bulundu. 

 

"NASIL KAÇTIĞIMI HATIRLAMIYORUM”

 

Sözlerine sonrasında devam eden ünlü sunucu "Evden nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum. Şikayet edeceğimi söyledim çıkarken korkup evden çıkmış, ve kimseye doğru düzgün tanımıyordum. Yalnızdım çaresizdim. Böylesi şerefsizleri artık söyleme zamanı... Ben de susmuyorum. Hala şikayetçiyim. Yalnızdım çaresizdim. Böylesi şerefsizleri artık söyleme zamanı... Ben de susmuyorum. Hala şikayetçiyim" ifadeleriyle sözlerini noktalarken sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

elif yilmaz dan taciz aciklamasi