Eliz Sakuçoğlu'ndan Olay Yaratan Paylaşım! Bu Yeni Alemde Diktatörlere Yer Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve gündem yaratan Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile olay oldu.

 

Bu yeni âlemde diktatörlere ve zorba hükümdarlara yer yok!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ramtha'nın Beyaz Kitap'ından alıntı yapan ünlü sosyetik güzel "Çağınız sona eriyor. Yeni çağ ufukta göründü bile, ve ona Işık Çağı, Saf Ruh Çağı, Tanrı Çağı deniyor. Bu, insanın, herkesin eşit olduğunu ve cennet âleminin daima onun içinde bulunduğunu bildiği çağdır. Işık Çağı, insanı yeniden sınırsız düşünceye, yüce sevgi, mutluluk ve özgürlük âlemine götürecek. Bu yeni âlemde diktatörlere ve zorba hükümdarlara yer yok; bu dünyaya artık, sınırlılığın ataletini aşıp, “Ben Tanrı’yım, ve gördüğüm her şeyi seviyorum,” diyen barış habercileri hâkim olacak. Bu anlayışa ulaşan her bir kişi kendi ışığıyla bilincin bütününü yükseltecek. Ve birer birer sizler gelecek sonsuzlukta daha akıllıca yaratmanızı sağlayacak bilgelik incileriyle dolu bir sınırsızlık haline geri döneceksiniz. - Ramtha - Beyaz Kitap" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım,

 

Eliz Sakucoglu diktator