Emel Sayın'dan Gençlik Yıllarına Ait Paylaşım! Bir Zamanlar Photoshop'a Gerek Yoktu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Emel Sayın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gençlik yıllarına ait pozunu paylaşırken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Emel Sayın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gençlik yıllarına ait pozunu paylaşırken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Emel Sayın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gençlik yıllarına ait pozunu paylaşırken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Bir zamanlar Photoshop'a gerek yoktu!

 

Şarkıcı Emel Sayın, nostaljik bir paylaşımda bulundu. Gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınlayan Sayın'ın paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 76 yaşındaki sanatçı Emel Sayın, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Son dönemde sosyal medya hesabını daha aktif kullanan Sayın, gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınladı. Ünlü şarkıcı paylaştığı kareye, "Off off bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu" notunu düştü. Sayın'ın paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Nilgün Belgün, "Emelim sen hep çok güzelsin. Senin photoshopa ihtiyacın yok. İyi kalpli çok tatlı bir kadınsın ve benim en sevdiğim arkadaşımsın." dedi. Melek Baykal ise, "Emelim Emeliiiim ama bu güzellik başka bir şeydi. Ne photoshopu, tüm zamanların güzelisin." yorumunu yaptı.

 

İşte o paylaşım;

 

emel sayin dan genclik paylasimi bir zamanlar photoshop a gerek yoktu



Etiketler: