Emir Elidemir Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Emir Elidemir kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasıyla tanınan sonrasında Youtube'da ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şef Emir Elidemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Emir Elidemir kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Emir Elidemir kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasıyla tanınan sonrasında Youtube'da ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şef Emir Elidemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şef Emir Elidemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Emir Elidemir kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

emir elidemir kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Emir Elidemir kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Emir Elidemir, 31 Ağustos 1994 tarihinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Bornova Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Sonrasında Üniversite eğitimin, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi bölümünde tamamlamıştır. Üçer ay süreyle 3 farklı yerde staj yapan Emir Elidemir, gastronomi alanında büyük tecrübeler kazanmıştır. 1994 yılında İzmir’de dünyaya gelen MasterChef Emir 26 yaşında. Emir Elidemir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tamamlamıştır. Florida'da, Amsterdam'da stajlar yapan Emir Elidemir, bu stajlardan birisini 2 Michelin yıldızlı restoranda gerçekleştirmiştir. Emir Elidemir son olarak New York’ta çalışmıştır. Annesi Yücel Elidemir'dir. 

 

Sabah gazetesinde, Yeni Asır'da şimdilerde Dokuz Eylül gazetesinde magazin yazarlığı yapan Öncel Öziçer teyzesidir. Aslen İzmirli'dir. Bir dönem basketbol oynamıştır. Masterchef yarışmasına katılmadan önce Kanada'dan bir Michelin yıldızlı restaurantından teklif almış, yarışma nedeniyle gitmemiştir. 

 

Babası İzmirspor'un eski futbolcularından, spor yazarı ve diş hekimi Hasan Elidemir, 60 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir tedavi gören Elidemir'in  özel bir hastanede yoğun bakıma alındıktan sonra buradaki tüm müdahalelere rağmen kalbinin durduğu öğrenildi. İzmir'in Eşrefpaşa semtinde 1959 yılında doğan ve 1970'te İzmirspor altyapısında futbola başlayarak genç milli olan Elidemir, 14 yıl bu kulüpte forma giydikten sonra Antalyaspor'da da oynadı. Aynı zamanda Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olarak uzun yıllar Eşrefpaşa Hastanesi ve kendi muayenehanesinde doktorluk yapan Elidemir, köşe yazarlığı ve Altay'da sportif direktörlük görevinde bulundu. Yeni Asır'da spor yazarlığı da yapan Elidemir, Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.