Zeynep Alkan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Zeynep Alkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Zeynep Alkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Zeynep Alkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Zeynep Alkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

zeynep alkan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Zeynep Alkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? 

 

ZEYNEP ALKAN KİMDİRZeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 yılında Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı olarak dünyaya geldi. Yönetmen ve oyuncu olan Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün büyük kızlarıdır. Zeynep Alkan'ın Ayşe adında bir kız kardeşi vardır. Star TV de Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide rol almaktadır. Zeynep Alkan, 13 Ekim 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Hataylı olan Zeynep, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızıdır. Ayşe adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. 12 yaşındayken bazı tiyatro oyunlarında rol alan Zeynep Alkan, 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı viyola eğitimi almıştır. Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve çektiği eğlenceli videolarla fenomen olan Zeynep Alkan, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve İkizler burcudur.



Etiketler: