Emre Aydın'dan Çok Sert Gence Sözleri! Bu Nasıl Bir İnsan Böyle Emir Verebilir!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem yaratmayı başaran ünlü şarkıcı Emre Aydın, dün gece Ermenistan'ın Azerbaycanlı sivilleri hedef alan Gence saldırısı sonrası Twitter sayfasından çok sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem yaratmayı başaran ünlü şarkıcı Emre Aydın, dün gece Ermenistan'ın Azerbaycanlı sivilleri hedef alan Gence saldırısı sonrası Twitter sayfasından çok sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Emre Aydın, dün gece Ermenistan'ın Azerbaycanlı sivilleri hedef alan Gence saldırısı sonrası Twitter sayfasından çok sert sözler söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ermenistan'ın saldırısı için "Buraya dün katledilen bebeklerin fotoğrafları koymak istemiyorum, dayanamıyorum çünkü. Nasıl bir insan böyle bir emir verebilir ve nasıl bir insan bu emri uygulayabilir? ve buna sebep olan nasıl gönül rahatlığıyla yaşamaya devam edebilir?" ifadelerini kullanan Aydın'a takipçileri yoğun destek verdi.

 

İşte o paylaşım,