En İyi 10 Klasik Erkek Parfümü Nelerdir?

Erkeklerin en önem verdiği şeylerden biri de tenleridir. Güzelliğe önem veren erkekler parfüm kullanıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği kalıcı parfüm sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha bakımlı ve ilgi çekici görmek isteyen erkeklerin tercih ettiği bu ürün nedir? En iyileri hangisidir? İşte cevabı haberimizde...

 


Hermès Terre d’Hermès

 

Markanın erkekler için ana bir kokusu olmasa da, Terre D'Hermès hayranların uzun yıllardır favorisi. İçinde bulunan ve birbirini dengeleyen portakal, biber, sedir, greyfurt ve vetiver notaları ile yıl boyunca kullanabileceğiniz bir koku. Ayrıca, Terre d'Hermès birçok farklı parfümün de temelini oluşturuyor. 

Chanel Bleu de Chanel

 

Chanel'in en popüler parfümünün gücünü açıklıyoruz: Bir kez kullandığınızda insanlar sonsuza kadar bu kokuyu sizinle eşleştiriyor. Lütfen bu gücün getirdiği sorumluluğu kabul edin. Bleu, tütsü, zencefil ve narenciyenin o kadar özel bir karışımı ki  savurganlık yaparak boşa harcamamalısınız.

Prada L’Homme

 

Böylesine bir soyağacı ve görkemli sunumla, L'Homme'u eski bir parfümle karıştırmak çok kolay. Ahşap, kehribar, baharat ve çiçeksi notalarıyla Prada’nın imza kokularından biri haline geldi. Markanın diğer tüm imza kokuları arasında L’Homme en öne çıkanlar arasında.

Dior Sauvage


Sauvage kısaca zıtlıkların uyumundan oluşuyor: Bergamot ve baharatlı biber üst notaları ilk anda burnunuza çarpıyor, ardından güçlü ama çok yönlü bir bitiş için çiçek, kehribar, vanilya ve sedir notaları geliyor. Sauvage bütün bir gün dayanıyor ve her mevsim için uygun.

Ralph Lauren Polo

 

Ralph Lauren'in en iyisi olarak hangi Polo rengini seçeceğimize karar vermek zor. Her birinin arkasında bir hayran ordusu var. Tam Kırmızı şişeyi seçecektim ki kafamda yeşil bir ışık yandı: Polo, orijinal! 40 yaş civarında her zaman kullanabileceğiniz ve herkese hitap eden bir koku. Üstelik ilk çıktığı için diğer şişelere de ilham olmuş durumda. Tütün, çam, meşe yosunu ve paçuli notaları onu soğuk havaların vazgeçilmezi yapıyor. 



Etiketler: