Kaş Şekillendirme Ve Bakım İpuçları Nelerdir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de kaştır. Güzelliğe önem veren kadınlar kaş bakımı yapıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği kaş bakımı sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Nasıl bakım yapılır? İşte cevabı haberimizde...

 


Makyaj yapmadan önce kaşlarınızı fırçalamayı atlamayın. Fırçalama işlemi, hem kaşlarınızın daha düzgün görünmesine hem de kaşlarınıza kontür yaparken daha mükemmel bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

 

Kaş maskarası; sert açılı tarafı kaşlarınıza kaş pudralarını, kremleri ve jelleri kolayca uygulamanıza yardımcı olurken diğer tarafındaki bobin fırça kaşlarınızı doğru açıyla fırçalamanıza ve uygulayacağınız rengin kolayca yayılmasına destek olur. Kaşlarınızda seyrek kalan kısımları doldurarak makyajınızı daha güçlü bir görüntüye ulaştırabilirsiniz. Tek bir hareketle 3 ultra-ince çizgi oluşturarak doğal kaş illüzyonu yaratır. Kaşlarınızdaki seyrek görünüme karşı, dilediğiniz alanlarda kaş varmış gibi yapmanıza yardımcı olur.Kaşlara uygulandığı anda doğal görünümlü dolgunluk ile belirginlik sağlar. Özel ince ve konik uçlu fırçası, bulaşmadan kolaylıkla uygulanmanıza yardımcı olur.

 

Kaş renklendirici ve sabitleyicisi, eğik uçlu mini cımbızı ve çift taraflı uzatılabilir aplikatörü kaşlarınızı yapılandırmak, şekillendirmek ve doldurmak için ihtiyacınız olan her şeyi bir arada bulmanıza yardımcı olarak ideal bir görünüme ulaşmanıza imkan sağlar. Kaşlarınızın büyümelerine ve daha sağlıklı durmalarına yardımcı olması için kaş serumu kullanmayı atlamayın. Kaş serumları kaşınızın daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde büyümesine yardımcı olur. Aktif mikro proteinlerle, kıl köklerini besler, uyarır, doğal kaş ve kirpik oluşumunu destekler. Kıl köklerinin ömrünün uzaması ve bu sayede dökülmelerini yavaşlatma konusunda yardımcıdır.  Uzun süreli bakım ve hacim sağlar.

 


Etiketler: